Δωμάτια

Η προσοχή στη λεπτομέρεια πάντα συμβαδίζει με τη διακριτική πολυτέλεια.  Οι  παραδοσιακές πετρόχτιστες ευρύχωρες κατοικίες (? m²) έχουν πανοραμική θέα στο χωριό και στη θάλασσα.  Οι εσωτερικοί τους χώροι είναι πλακοστρωμένοι με λαξευμένη πέτρα της ευρύτερης περιοχής από εξαιρετικούς τοπικούς τεχνίτες. Ο απαλός φωτισμός, τα παλ χρώματα και τα πολλά παράθυρα κάνουν τα δωμάτια φωτεινά, cosy και ζεστά.

Οι όμορφοι εξωτερικοί κήποι με τα ποικίλα αρώματα και τα χρώματα των βοτάνων και των λουλουδιών της περιοχής, τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια, το ρυάκι  και το γραφικό πετρόκτιστο κιόσκι μας οδηγεί τις μνήμες μας στις παλιές καλές  εποχές της Λήμνου.

Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με τα αρώματα και τις τοπικές γεύσεις που προσφέρουμε στο πρωινό δίπλα στο παραδοσιακό κιόσκι. Ζεστές πίτες, σπιτικές μαρμελάδες, μέλι, φημισμένα γαλακτοκομικά προϊόντα της περιοχής, ψωμί από το φούρνο μας και άλλες εκπλήξεις. Το βράδυ χαρείτε,  απολαύστε με την παρέα σας τους τοπικούς οίνους και γευτείτε τα  γνήσια προϊόντα που προσφέρει η Λήμνο και είναι πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες της  κουζίνας μας. Η φαντασία, το άψογο σέρβις, η ζεστή ατμόσφαιρα ικανοποιούν κάθε προσδοκία.

 

Photogallery